Werkwijze

Van Lieshout & Partners werkt met een klein en betrokken team. U heeft een vaste contactpersoon en daarmee de garantie dat u niet steeds alles hoeft uit te leggen. Naast de acht medewerkers hebben wij ook nog een compliance manager die uw belangen beschermt. Wij hebben maar één activiteit en dat is het optimaal beheren van uw portefeuille.

Beheer van uw portefeuille

Wij stellen een tailormade beleggingsplan op met een gespreide portefeuille bestaande uit aandelen, obligaties en eventueel geschreven call opties. Aangezien de samenstelling van een portefeuille voor een groot gedeelte het risico van een portefeuille bepaalt, wordt hier extra aandacht aan gegeven. Daarna wordt uw portefeuille door middel van een core-satellite benadering ingevuld. De core is de kern van een portefeuille en bestaat uit beleggingen die het doelrendement moeten behalen. Bij het aandelengedeelte zijn dit wereldwijde trackers waar call opties op verkocht kunnen worden. Bij het obligatiegedeelte van de portefeuille bestaat de kern uit trackers die beleggen in veilige bedrijfs- of staatsobligaties. Met de satellieten (de satellite) spelen wij in op bepaalde trends of wordt het risico verder gereduceerd. Uitgangspunt bij onze beleggingsstrategie is het behalen van uw doelrendement.

Rendementen

Wij leggen altijd samen met u uw rendementswensen vast. Bijvoorbeeld omdat u het rendement van uw belegging wilt gebruiken als inkomen. Op basis van uw wensen stellen wij gezamenlijk een risicoprofiel en beleggingsstrategie vast. Uw risicoprofiel geeft weer of u defensief of offensief wilt beleggen (en alles wat daar tussenin ligt).

Maximale aandacht voor uw beleggingsportefeuille

Beleggen vraagt om maximale aandacht voor de koersbewegingen van uw aandelenpakket. Wij houden de aandelenmarkt nauwlettend in de gaten en passen ons beleid met betrekking tot uw portefeuille aan op basis van uw risicoprofiel. Ieder dag opnieuw.

Informatie over uw beleggingsportefeuille

Uiteraard wilt u graag weten hoe u beleggingsportefeuille rendeert. Ook daar hebben wij natuurlijk aandacht voor. Wij sturen u periodiek een duidelijke transactietoelichting waarop u kunt zien waarom iets veranderd is. Daarnaast kunt u via onze site bij uw gegevens op uw persoonlijke pagina inloggen of uw gegevens bekijken door gebruik te maken van de app van onze depotbank.

Per kwartaal ontvangt u van onze depotbank in uw digitale kluis een duidelijk overzicht over de performance van uw portefeuille. Daarnaast sturen wij regelmatig een nieuwsbrief over de ontwikkeling en eventuele aanpassingen van ons beleggingsbeleid.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Uw portefeuille wordt beheerd door een van de directieleden die ondersteund wordt door een vermogensbeheerder. Wanneer u vragen heeft, een toelichting op onze rapportage of het gevoerde beleggingsbeleid wilt hebben bel ons dan op: 035 – 760 1677. Wij staan u graag te woord of maken een persoonlijke afspraak bij u thuis of op ons hoofdkantoor in Hilversum.