Voor wie

Van Lieshout & Partners richt zich op kapitaalopbouw of vermogensbeheer voor particuliere beleggers, beheer / pensioen BV’s, stichtingen, verenigingen en kerkelijke instellingen (met een maatwerk mandaat). Het doel dat u heeft met uw geld bepaalt wat het beste bij u past. Wanneer u kapitaal wilt opbouwen is onze kapitaalopbouwstrategie daarvoor het meest geschikt. Bij kapitaalopbouw stort u maandelijks een bedrag dat wij beleggen in een portefeuille die door ons wordt beheerd tegen een scherp tarief. Aan deze vorm van kapitaalopbouw kunt u deelnemen vanaf 10.000 euro inleg. Wanneer u uw vermogen door Van Lieshout & Partners wilt laten beheren dan kan dat met een inleg vanaf 100.000 euro.

Of het nou gaat om vermogensgroei, behoud van vermogen of het verkrijgen van maandelijkse inkomsten uit vermogen, wij beleggen met uw vermogen alleen binnen het overeengekomen mandaat.

Proces klant worden bij Van Lieshout & Partners

Wij gaan niet over een nacht ijs voor wat betreft uw vermogen. Voordat wij een strategie voor u kunnen ontwikkelen en een overeenkomst met u aangaan, doorlopen wij een aantal belangrijke stappen:

  1. Kennismakingsgesprek waarbij wij met behulp van een inventarisatieformulier uw wensen en doelen vaststellen,
  2. Ontwikkelen van een op u toegespitst beleggingsvoorstel,
  3. Na akkoord beleggingsvoorstel, vragen we een rekening aan bij onze depotbanken InsingerGilissen of BinckBank,
  4. Vervolgens worden de overeenkomsten opgesteld en aangegaan tussen u, de depotbank en ons,
  5. Na activering rekening, storting gelden of overboeking van bestaande portefeuille, starten wij met het beheer.