Voor wie

Van Lieshout & Partners richt zich op kapitaalopbouw of vermogensbeheer voor particuliere beleggers, beheer / pensioen BV’s, stichtingen, verenigingen en kerkelijke instellingen (met een maatwerk mandaat). Het doel dat u heeft met uw geld bepaalt wat het beste bij u past. Wanneer u kapitaal wilt opbouwen is onze kapitaalopbouwstrategie daarvoor het meest geschikt. Bij kapitaalopbouw stort u maandelijks een bedrag dat wij beleggen in een portefeuille die door ons wordt beheerd tegen een scherp tarief. Aan deze vorm van kapitaalopbouw kunt u deelnemen vanaf 10.000 euro inleg. Wanneer u uw vermogen door Van Lieshout & Partners wilt laten beheren dan kan dat met een inleg vanaf 100.000 euro.

Of het nou gaat om vermogensgroei, behoud van vermogen of het verkrijgen van maandelijkse inkomsten uit vermogen, wij beleggen met uw vermogen alleen binnen het overeengekomen mandaat.

Proces klant worden bij Van Lieshout & Partners

Wij gaan niet over een nacht ijs voor wat betreft uw vermogen. Voordat wij een strategie voor u kunnen ontwikkelen en een overeenkomst met u aangaan, doorlopen wij een aantal belangrijke stappen:

1. Kennismaken
Kennismakingsgesprek waarbij wij uw wensen en doelen vaststellen en onze werkwijze uitleggen.

2. Indicatief Beleggingsvoorstel
Wij ontwikkelen een op u toegespitst beleggingsvoorstel en bespreken dit met u.

3. Rekening openen en klant worden
Na akkoord beleggingsvoorstel, vragen we een rekening aan bij onze depotbanken InsingerGilissen of Saxo. Vervolgens worden de overeenkomsten opgesteld en aangegaan tussen u, de depotbank en ons.

4. Start beleggingen
Na activering rekening, storting gelden of overboeking van bestaande portefeuille, starten wij met het beheer en gaan voor u beleggen. U kunt vanaf € 100.000 bij Van Lieshout beleggen.

5. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel
Jaarlijks evalueren we persoonlijk de resultaten. Ook ontvangt u naast onze persoonlijke gesprekken heldere beleggingsrapportages waarin wij onze aan en verkopen en onze visie op de markt met u delen. Uiteraard wilt u graag weten hoe uw beleggingsportefeuille rendeert. Ook daar hebben wij natuurlijk aandacht voor. Via een app heeft u altijd inzicht in uw beleggingen. Per kwartaal ontvangt u van onze depotbank in uw digitale kluis een duidelijk overzicht over de performance van uw portefeuille.

Wij zijn enorm trots op onze beoordelingen van onze klanten. Zij waarderen ons met een 8,1.  Het gemiddelde cijfer van alle vermogensbeheerders in Nederland is 7,2.