Van Lieshout & Partners winnaar Gouden Stier 2023

Van Lieshout en Partners: de beste vermogensbeheerder 2023 van Nederland

Op 28 maart 2024 hebben wij de felbegeerde Gouden Stier voor beste vermogensbeheerder van Nederland mogen ontvangen. De Gouden Stier is een award die in de beleggingsindustrie wordt uitgereikt aan een Nederlandse vermogensbeheerder met bewezen kwaliteit voor haar klanten.

Samen met een publieksjury heeft een onafhankelijke vakjury besloten dat Van Lieshout & Partners op basis van behaalde rendementen, klanttevredenheid, klantengroei, innovatie en kwaliteit van haar dienstverlening de Gouden Stier Award dit jaar het meest toekomt en zich dit jaar de beste vermogensbeheerder van Nederland mag noemen.

Van Lieshout & Partners is bij de selectie van de Gouden Stier Award onder de 10 genomineerden (waaronder meerdere grootbanken) het afgelopen jaar het meest in positieve zin opgevallen.

Hoewel wij uiteraard bijzonder trots zijn op het winnen van de titel Beste Vermogensbeheerder van Nederland vinden wij het ook een eer dat wij al 8 keer genomineerd zijn voor deze prestigieuze prijs. Hiermee behoort Van Lieshout & Partners ook op het gebied van consistentie tot de top van Nederland.

De award werd uitgereikt in Felix Meritits in Amsterdam door gastheer IEX. IEX is bekend als het bedrijf achter verschillende beleggingswebsites (onder andere IEX.nl – Belegger.nl – Beursduivel.be – Eurobench.com). Wij danken al onze klanten en partners voor het vertrouwen en de samenwerking in het afgelopen jaar. Zonder u zouden we niet op dit punt staan. Daarnaast willen wij extra stilstaan staan bij onze collega’s die elke dag weer voor van Lieshout en Partners hun uiterste best doen en hun kennis en kunde op de meest waardevolle manier inzetten.

 

Wilt u een kennismakingsgesprek met de Beste Vermogensbeheerder van Nederland? Wij ontvangen u graag.

 

Vul hier uw contactgegevens in of bel ons op 035 – 760 1677.