Beleggingsstrategieën

Bergbeklimmen is zeker niet zonder risico, maar het risico is wel te beperken. Bijvoorbeeld door u goed te zekeren gebruikmakend van het beste materiaal, anders wordt het schijnveiligheid. Iedereen snapt én weet dat. Toch is ‘niet zekeren’ iets dat bij beleggen veelvuldig voorkomt. U waant uw beleggingen veilig maar heeft u de juiste veiligheidsmaatregelen genomen voor wanneer het spannend wordt? Bij Van Lieshout & Partners is dat duidelijk, wij houden niet van schijnveiligheid. Wij focussen ons met een overzichtelijk team op uw vermogen, helpen om uw vermogen te laten renderen en grijpen in als de beurssituatie daar om vraagt. Maximale veiligheid kunnen wij u niet garanderen, wel maatregelen om de risico’s die beleggen nou eenmaal met zich meebrengen te beperken. Wij houden de lijnen strak in handen om uw vermogen te laten stijgen, te beschermen én zo goed mogelijk veilig te stellen.

Onze strategieën

Kapitaalopbouw
Wanneer u kapitaal wilt opbouwen is onze kapitaalopbouwstrategie daarvoor het meest geschikt. Bij kapitaalopbouw stort u maandelijks een bedrag dat wij beleggen in een portefeuille die door ons wordt beheerd tegen een scherp tarief. Aan deze vorm van kapitaalopbouw kunt u deelnemen vanaf 10.000 euro inleg.

Vermogensbeheer
Wanneer u uw vermogen door Van Lieshout & Partners wilt laten beheren dan kan dat met een inleg vanaf 100.000 euro. Binnen elk profiel passen wij de core-satellite strategie toe (zie werkwijze) en spreiden wij het vermogen over aandelen, obligaties, vastgoed en eventueel verkochte call opties. Iedere beleggingsportefeuille die wij beheren wordt actief gemanaged op basis van beleggingsvisie. De portefeuilles vullen wij zo veel mogelijk in met behulp van meerdere trackers (het zogenaamde indexbeleggen). Bij Van Lieshout & Partners kunt u ook kiezen voor een zogenaamde covered call strategie. Onze covered call beleggingsstrategie kenmerkt zich door een verlaagd risico ten opzichte van ‘gewoon’ beleggen in aandelen.

Wij leggen u graag uit wat in uw situatie, en op basis van uw wensen en uw vermogen, het beste bij u past.